FANDOM

2,055,231 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Brejker

This song is by SunS.

LyricWiki-SongOfTheDay
Song of the Day
May 18, 2013
Јас и неможам да знам
Во овој град ти мирен си
Твојот поглед плаши се

Колку и да си поумен
Тие ти се доволни
Без никаков страв

Брејкер

Дај ми го твојот природен лик
Пушти само уште еден здив
Пушто го и оди си

Колку и да си поумен
Тие ти се доволни
Без никаков страв

Брејкер

Ти и не си свој
Погледни се
Ти и не си свој
Погледни се
Брејкер

External links