FANDOM

2,054,160 Pages

(formatting)
Line 18: Line 18:
 
Bora e zerit tënd mbi zemrën time ra
 
Bora e zerit tënd mbi zemrën time ra
 
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë
 
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë
  +
 
Ha... ha...
 
Ha... ha...
 
Dhe ndalen akrepat atje
 
Dhe ndalen akrepat atje

Revision as of 05:44, August 11, 2017

StarIconBronze
LangIcon
Zemrën e lamë peng

This song is by Olta Boka and appears on the compilation Eurovision Song Contest: Belgrade 2008 (2008). It was released as a Discogs1 single in 2008.

Watch video at YouTube
ESC-Heart
"Zemrën e lamë peng" was the entry from Albania in the Eurovision Song Contest 2008 in Belgrade.
Wikipedia sphere
Wikipedia has an article on
Zemrën e lamë peng
Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
Bora e zerit tënd mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë

Ha... ha...
Dhe ndalen akrepat atje

Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
Orë e përkryer një zemër jo kurrë s'mund të jetë

Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm se zemrën të dy e lamë peng
Ah...

Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
(Bora e zerit tënd) mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë

Ha... ha...
Dhe ndalen akrepat atje

Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
Orë e përkryer një zemër jo kurrë s'mund të jetë

Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm se zemrën të dy e lamë peng
Ha...

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.