FANDOM

2,054,077 Pages

(+iT, (strict))
(formatting)
Line 1: Line 1:
 
{{SongHeader
 
{{SongHeader
|song = Zemren E Lame Peng
+
|song = Zemrën e lamë peng
 
|artist = Olta Boka
 
|artist = Olta Boka
 
|album1 = Eurovision Song Contest: Belgrade 2008 (2008)
 
|album1 = Eurovision Song Contest: Belgrade 2008 (2008)
 
|language = Albanian
 
|language = Albanian
 
|star = Bronze
 
|star = Bronze
  +
|addtext = It was released as a {{Dog|release/5663162|single}} in 2008.
 
}}
 
}}
 
{{TranslatedSong|en|it}}
 
{{TranslatedSong|en|it}}
  +
{{youtube embed|zXcvEFGabrg}}
 
{{ESC-Song|country=Albania|year=2008|location=Belgrade}}
 
{{ESC-Song|country=Albania|year=2008|location=Belgrade}}
 
{{WP-Song|Zemrën e lamë peng}}
 
{{WP-Song|Zemrën e lamë peng}}
Line 12: Line 14:
 
<lyrics>
 
<lyrics>
 
Ora si zemër troket
 
Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend
+
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Akrepa nuk ka
+
Kohën vodhe ti nga jeta ime
Kohën vodhe ti
+
Bora e zerit tënd mbi zemrën time ra
Nga jeta ime.
+
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë
+
Ha... ha...
Bora e zërit tënd
 
Mbi zemrën time ra
 
Mbuloi
 
Strehën e fundit
 
Te dashurisë
 
 
 
Dhe ndalen akrepat atje
 
Dhe ndalen akrepat atje
   
Ditë pas ditë ne
+
Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje
+
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
kot kërkuam
+
Orë e përkryer një zemër jo kurrë s'mund të jetë
Or' e përkryer
 
Një zemër jo kurrë s'mund të jetë
 
   
Natë pas natë ne
+
Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje
+
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Ne te larguar
+
Por jo, nuk mundëm se zemrën të dy e lamë peng
Por jo nuk mundëm
+
Ah...
Se zemrën të dy e lamë peng
 
   
 
Ora si zemër troket
 
Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend
+
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Akrepa nuk ka
+
Kohën vodhe ti nga jeta ime
Kohën vodhe ti
+
(Bora e zerit tënd) mbi zemrën time ra
Nga jeta ime.
+
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë
 
Mbi zemrën time ra
 
Mbuloi
 
Strehën e fundit
 
Te dashurisë
 
   
  +
Ha... ha...
 
Dhe ndalen akrepat atje
 
Dhe ndalen akrepat atje
   
Ditë pas ditë ne
+
Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje
+
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
kot kërkuam
+
Orë e përkryer një zemër jo kurrë s'mund të jetë
Or' e përkryer
 
Një zemër jo kurrë s'mund të jetë
 
   
Natë pas natë ne
+
Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje
+
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Ne te larguar
+
Por jo, nuk mundëm se zemrën të dy e lamë peng
Por jo nuk mundëm
+
Ha...
Se zemrën të dy e lamë peng
 
 
</lyrics>
 
</lyrics>
   

Revision as of 05:43, August 11, 2017

StarIconBronze
LangIcon
Zemrën e lamë peng

This song is by Olta Boka and appears on the compilation Eurovision Song Contest: Belgrade 2008 (2008). It was released as a Discogs1 single in 2008.

Watch video at YouTube
ESC-Heart
"Zemrën e lamë peng" was the entry from Albania in the Eurovision Song Contest 2008 in Belgrade.
Wikipedia sphere
Wikipedia has an article on
Zemrën e lamë peng
Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
Bora e zerit tënd mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë
Ha... ha...
Dhe ndalen akrepat atje

Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
Orë e përkryer një zemër jo kurrë s'mund të jetë

Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm se zemrën të dy e lamë peng
Ah...

Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
(Bora e zerit tënd) mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë

Ha... ha...
Dhe ndalen akrepat atje

Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
Orë e përkryer një zemër jo kurrë s'mund të jetë

Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm se zemrën të dy e lamë peng
Ha...

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.