FANDOM

2,054,077 Pages

(ESC-Song)
(formatting)
Line 1: Line 1:
 
{{SongHeader
 
{{SongHeader
|song = Zjarr E Ftohtë
+
|song = Zjarr e ftohtë
 
|artist = Luiz Ejlli
 
|artist = Luiz Ejlli
 
|album1 = Eurovision Song Contest: Athens 2006 (2006)
 
|album1 = Eurovision Song Contest: Athens 2006 (2006)
Line 6: Line 6:
 
|language = Albanian
 
|language = Albanian
 
|star = Bronze
 
|star = Bronze
  +
|addtext = It was released as a {{Dog|release/10688136|single}} in 2006.
 
}}
 
}}
 
{{TranslatedSong|en}}
 
{{TranslatedSong|en}}
 
{{ESC-Song|country=Albania|year=2006|location=Athens}}
 
{{ESC-Song|country=Albania|year=2006|location=Athens}}
{{WP-Song|Zjarr e ftohtë}}
+
{{WP-Song}}
   
 
<lyrics>
 
<lyrics>
Humbem të harroj
+
Humbem të harroj, mos m'i rëndo më ditët
Mos m'i rëndo më ditët
 
 
Gjithçka është e kot, s'e kuptoj
 
Gjithçka është e kot, s'e kuptoj
Lodhem të harroj
+
Lodhem të harroj, me kohën vras kujtimet
Me kohën vras kujtimet
 
 
Ne në zjarr jemi te ftohtë
 
Ne në zjarr jemi te ftohtë
   
Duhet te ikësh, vritem
+
Duhet te ikësh, vritem, shoh dhe më verbon
Shoh dhe më verbon
 
 
Jemi në zjarr e kërkojmë ftohtë
 
Jemi në zjarr e kërkojmë ftohtë
 
E në rrëmbime jemi veten e frenoj
 
E në rrëmbime jemi veten e frenoj
Line 26: Line 27:
 
Zemëro, më ndihmo
 
Zemëro, më ndihmo
 
Të largohem se të dua
 
Të largohem se të dua
  +
 
Zjarr e ftohtë, lodhem kot
 
Zjarr e ftohtë, lodhem kot
 
Jam aty në buzët e tua
 
Jam aty në buzët e tua
Line 47: Line 49:
 
Zemëro, më ndihmo
 
Zemëro, më ndihmo
 
Të largohem se të dua
 
Të largohem se të dua
  +
 
Zjarr e ftohtë, lodhem kot
 
Zjarr e ftohtë, lodhem kot
 
Jam aty në buzët e tua
 
Jam aty në buzët e tua
Line 60: Line 63:
 
Zemëro, më ndihmo
 
Zemëro, më ndihmo
 
Të largohem se të dua
 
Të largohem se të dua
  +
 
Zjarr e ftohtë, lodhem kot (Zemëro)
 
Zjarr e ftohtë, lodhem kot (Zemëro)
 
Jam aty në buzët e tua
 
Jam aty në buzët e tua

Revision as of 05:26, August 11, 2017

StarIconBronze
LangIcon
Zjarr e ftohtë

This song is by Luiz Ejlli and appears on the compilation Eurovision Song Contest: Athens 2006 (2006). It was released as a Discogs1 single in 2006.

ESC-Heart
"Zjarr e ftohtë" was the entry from Albania in the Eurovision Song Contest 2006 in Athens.
Wikipedia sphere
Wikipedia has an article on
Zjarr e ftohtë
Humbem të harroj, mos m'i rëndo më ditët
Gjithçka është e kot, s'e kuptoj
Lodhem të harroj, me kohën vras kujtimet
Ne në zjarr jemi te ftohtë

Duhet te ikësh, vritem, shoh dhe më verbon
Jemi në zjarr e kërkojmë ftohtë
E në rrëmbime jemi veten e frenoj
I trembem zemrës time që të do

E ndihem zjarr e ftohtë, s'mundem dot
Shpresën unë te ty e humba
Zemëro, më ndihmo
Të largohem se të dua

Zjarr e ftohtë, lodhem kot
Jam aty në buzët e tua
Tretem aty, se ky shpirti im të ndjen

(Hape, hape, hape, hape zemrën)
(Hape, hape, zemëro)
(Hape, hape, hape, hape, zemëro)
(Hape, hape, hape, hape, zemëro)

Çdo gjë është e kot
Zemra kërkon të gjej stacion, tek ty ndalon

Se gjithë mendimet ëndërrat veç në ty jetojnë
Dua të puth por s'mundem dot
Pa ty unë jetën time s'mundem ta kuptoj
I trembem zemrës time që të do

E ndihem zjarr e ftohtë, s'mundem dot
Shpresën unë te ty e humba
Zemëro, më ndihmo
Të largohem se të dua

Zjarr e ftohtë, lodhem kot
Jam aty në buzët e tua
Tretem aty, se ky shpirti im të ndjen

E ndihem zjarr e ftohtë (Hu ha... hu ha...)
Zemëro (Hu ha... hu ha hu...)
Zjarr e ftohtë (Lodhem kot, zemëro)
Hey... se ky shpirti im të ndjen

Zjarr e ftohtë, s'mundem dot (Zemëro)
Shpresën unë te ty e humba
Zemëro, më ndihmo
Të largohem se të dua

Zjarr e ftohtë, lodhem kot (Zemëro)
Jam aty në buzët e tua
Tretem aty, se ky shpirti im të ndjen

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.