FANDOM

2,054,106 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Të dua vërtet

This song is by Lindita.

Watch video at YouTube
Zemmër s'kamm frikë
Ty të të them
Lexoj në sy, ti më gënjenn
Duhet të jesh unë, të dish se çfarë ndjej
Kur duhet të kem pak forcë
Dhe nuk e gjej

Të Dua, të dua Vër8 (tetë, tetë)
Shtatë jetë ti kem, për ty do jemm
Jetë e tetë (tetë, tetë)
Të Dua, të dua Vër8 (tetë, tetë)
Shtatë jetë ti kem, për ty do jemm
Jetë e tetë (tetë, tetë, tetë)

(Të dua, të dua vër, tetë, tetë)
Shtatë jetë ti kemm per Ty do jemm jetë e tetë

Zemmër S'kam frikë
Ty të të them
Lexoj në sy, ti më gënjenn
Duhet të jesh unë, të dish çfarë ndjej
Kur duhet të kem pak forcë
Dhe nuk e gjej, une nuk e gjejj

Të Dua, të dua Vër8 (tetë, tetë)
Shtatë jetë ti kem, për ty do jemm
Jetë e tetë (tetë, tetë)
Të Dua, të dua Vër8 (tetë, tetë)
Shtatë jetë ti kem, për ty do jemm
Jetë e tetë (tetë, tetë, tetë)

Të Dua, të dua, të dua

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.