FANDOM

2,054,148 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Botë

This song is by Lindita.

Watch video at YouTube
Jemi pranë, dhe larg
Po më ngel në fyt çdo fjalë
Unë dhe ti, shumë ne ngjajmë
Sa vështirë për ne me falë

Aaa-aa-aa
Sëmundje që shërim nuk ka
Aaa-aa-aa
Ndjej se zemra po më ndal

Këtë realitet, ne e zgjodhëm vetë
S’mundem as të fle, të gjata janë këto netë
Njoha vetëm dhunë, kur do të ketë një fund
Jetë e rëndë si plumb, se po çmendem unë
Ohh…

Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë
Jo më s’mund të duroj, do të doja t’jem më e fortë

(T’jemi bashkë ne më të fortë)
Ohh…
(T’jemi bashkë ne më të fortë)
Ohh, ohh, ohhh…

Jooo…
(Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë)

Ooo…
Jo nuk mundem të duroj, do të doja t’jem më e fortë

Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë
jo nuk mundem të duroj, do të doja t’jem më e fortë

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.