FANDOM

2,054,160 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Solzi i bakneži

This song is by Kaliopi and appears on the album Oboi me (1999).

Ако немаш ноќва
Кому да се помолиш
Ќе бидам јас за тебе
Како икона што може
Сите твои темни мисли да ги избрише
И сета твоја болка да ја однесе
Барем за час

Уморот го криеш под црни пердуви
Лицето го миеш од стари шминки ефтини
А знаеш дека ниту една вода не измива
Од таа кал што во тебе се собрала
Штом сфатиш

Солзи и бакнежи
Ти мораш стално друг да љубиш
Солзи и бакнежи
Тој те плаќа а ти се нудиш
Солзи, но никој не ги гледа
Солзи и бакнежи
Кому ли се даваш сега

Погледни ја те молам месечинава
Огледало ќе биде на сета твоја убавина
Погледни ја и немој да се сокриваш и
Почни добри нешта ти да откриваш, во себе

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.