FANDOM

2,054,160 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Ovoj čuden svet

This song is by Kaliopi and appears on the album Ako denot mi e noќ (2001) and on the compilation album Live & Unreleased - Najmila (2002).

Барај ме секаде
И таму каде никој не знае, за мене
Побарај ме насекаде
Ниту јас, Ниту ти
Ниту пак, некој друг ќе дознае
Зошто сме, баш дел
Од овој голем чуден свет

Како небо без облаци
Одам по темини улици
Се барам себе си секаде
А нема ниту траг од мене, никаде
Во овој голем чуден свет

Секогаш сè за нас
Болни сите очекувања
Не очекувај
Туку барај само во себе
(Туку барај само во себе)

Како небо без облаци
Јас одам по темни улици
Се барам себе си секаде
А нема ниту траг од мене никаде
Во овој голем чуден свет

Само еден глас ми вели
Барај тивко во тебе
И таму ти ќе најдеш траг, што води
Како да стигнеш до себе

(Како небо без облаци
Јас одам по темни улици
Се барам себе си секаде
А нема ниту траг од мене)

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.