FANDOM

2,054,160 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Ostani Moj

This song is by Kaliopi and appears on the compilation album Live & Unreleased - Najmila (2002).

Остани мој
За крај на дланка дари ми сјај
Од рајски цвет
Остани мој
И после се ќе бидеш во мене
Во мојот сребрен сон
Само ти ќе ми шепотиш стихови
Дај подари ми вечен сјај
Остани мој

Иако се боли без тебе
Збогум кажи ми
Имам спомени твоји
Иако се гори во мене
Најмил остани мој во сни

Остани мој
И после се ќе бидеш во мене
Во мојот сребрен сон
Само ти ќе ми шепотиш стихови
Дај подари ми вечен сјај
Остани мој

Иако се боли без тебе
Збогум кажи ми
Имам спомени твоји
Иако се гори во мене
Најмил остани мој во сни...
Остани мој за крај

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.