FANDOM

2,054,160 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Ne plači

This song is by Kaliopi and appears on the album Oboi me (1999).

Не плачи
Те молам мило мое немој сега кога одам
Не знаев
Дека твоите солзи толку многу можат да ме болат
Гушни ме
И стопи ме на твоите раце како мед
Голтни ја
И оваа последна и болна мисла на тебе

Запри ги
Во ноќва звуциве
Од небо пратени за тебе од мене
Не плачи, не плачи и не жали ме
Јас ти зедов сѐ

Биди ми
Вечна светлост на моиве сенки
Немо што ме следат
И не мисли
На ништо добро мое
Кога сето добро носи само тага

Запри ги
Во ноќва звуциве
Од небо пратени за тебе од мене
Не плачи, не плачи и не жали ме
Јас ти зедов сѐ

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.