FANDOM

2,054,160 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Kolaž od postari hitovi

This song is by Kaliopi and appears on the compilation album Live & Unreleased - Najmila (2002).

Немој ноќва да ме будиш
Ако мислиш да си одиш
Немој ноќва да ме будиш
Пушти ме да сонувам
Под едно светло темно плаво
Каде ангели ми пеат
А твоите мали коси очи мене ми се смеат
Јас бев медно цвеке твое
Ти дадов се што беше мое
Сето добро, сето лошо, сето грдо и убаво

Како Азија е голема желбата
Јас тебе ноќва да ти кажам колку ѕвезди гушкам јас
Азија е голема, но поголема е мислата на тебе
Што ме гори, а ниту една рана не остава

Те молам немој да се грижиш
Што од мене ти си одиш
И така можеби е добро, подобро од предоцна
Ќе бидам вечно цвеќе твое
Ке збришам се што не е мое
Сето лошо, сето грдо, сето неубаво

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.