FANDOM

2,054,160 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Dali me sakaš

This song is by Kaliopi and appears on the album Ako denot mi e noќ (2001) and on the compilation album Live & Unreleased - Najmila (2002).

Сум била секаде на светот
И сум видела баш сè
Но искрен лажго како тебе, нема никаде
Да има само една ѕвезда
На небо, ти би створил пет
Сè што возможно ти правиш, право чудо е

Дали ме сакаш или ме посакуваш
И не е толку важно, ти ми се допаѓаш
Дали ме сакаш или ме посакуваш
Се додека ти лажеш сам си веруваш

За некој ти си болна мана
Но, за мене прав си цвет
Да се смеам дур те слушам
Дур го превртуваш цел свет
А можда не си право злато
Но, имаш голем шарм и стил
А и не би било интересно
Кога искрен ти би бил
О да

Дали ме сакаш или ме посакуваш
И не е толку важно, ти ми се допаѓаш
Дали ме сакаш или ме посакуваш
Се дури ти ме лажеш сам си веруваш

Дали ме сакаш, парам па па пам
И не е толку важно, ти крај мене заспиваш
Дали ме сакаш, парам па па пам
Ти утрата со мене, ги дочекуваш

Еј, дали ме сакаш или ме посакуваш
И не е толку важно, ти ми се допаѓаш
Дали ме сакаш или ме посакуваш
Се дури ти ме лажеш сам си веруваш

(Дали)

Дали ме сакаш или ме посакуваш
И не е толку важно, ти ми се допаѓаш
Дали ме сакаш или ме посакуваш
Се додека ти лажеш сам си веруваш

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.