FANDOM

2,054,160 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Crno i belo

This song is by Kaliopi and appears on the single Crno i Belo/Black & White (2012) and on the compilation Eurovision Song Contest: Baku 2012 (2012).

Watch video at YouTube
ESC-Heart
"Crno i belo" was the entry from Macedonia in the Eurovision Song Contest 2012 in Baku.
Wikipedia sphere
Wikipedia has an article on
Crno i belo
Во очи сега гледај ме
Не сум губитник ти знај
Не се предавам до крај
Нема раѓање без паѓање

Отвори душа признај ми
Што сме сега јас и ти
Пола мое во тебе
А пола твое спие во мене

Ајде сега гушни ме до небо дигни ме

Црно и бело е се
Една вистина и една лага
Иако заедно сме
Јас бирам среќа ти бираш тага

Црно и бело е се
Добро и лошо ништо не ги дели
Дај сега насмевни се
Денот ме води во ноќи бели

Во очи сега гледај ме
Таму ти ќе најдеш се
Ајде предај се до крај
За ново раѓање, со мене

Отвори душа признај ми
Што сме сега јас и ти
Пола мое во тебе
А пола твое спие во мене

Ајде сега гушни ме до небо дигни ме

Црно и бело е се
Една вистина и една лага
Иако заедно сме
Јас бирам среќа ти бираш тага

Црно и бело е се
Добро и лошо ништо не ги дели
Дај сега насмевни се
Денот ме води во ноќи бели

Црно и бело е се
Една вистина и една лага
Иако заедно сме
Јас бирам среќа ти бираш тага

Црно и бело е се
Добро и лошо ништо не ги дели
Дај сега насмевни се
Денот ме води во ноќи бели

Црно и бело е се

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.