FANDOM

2,054,160 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Azija

This song is by Kaliopi and appears on the album Oboi me (1999).

Немој ноќва да ме будиш
Ако мислиш да си одиш
Немој ноќва да ме будиш
Пушти ме да сонувам

Под едно светло темно плаво
Каде ангели ми пеат
А твоите мали коси очи
Мене ми се смеат

Јас бев медно цвеќе твое
Ти дадов се што беше мое
Сето добро, сето лошо, сето грдо и убаво

Како Азија е голема желбата
Јас тебе ноќва да ти кажам
Колку ѕвезди гушкам јас
Азија е голема, но поголема е мислата на тебе
Што ме гори, а ни една рана не остава
Како Азија

Те молам немој да се грижиш
Што од мене ти си одиш
И така можеби е добро
Подобро од предоцна

Ќе бидам едно цвеќе твое
Ќе збришам се што не е мое
Сето лошо, сето грдо, сето неубаво

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.