FANDOM

2,054,058 Pages

(Created page with "{{SongHeader |song = Zemërimi I Një Natë |artist = Hersi Matmuja |album1 = Hersi Matmuja:One Night's Anger (2014) |language = Albanian |star = Green }} <lyrics...")
 
Line 6: Line 6:
 
|star = Green
 
|star = Green
 
}}
 
}}
  +
{{MultiLanguage
  +
|en#Hersi Matmuja:One Night's Anger
  +
|sq#Hersi Matmuja:Zemërimi I Një Natë}}
   
 
<lyrics>
 
<lyrics>

Revision as of 06:16, August 11, 2017

StarIconGreen
LangIcon
Zemërimi I Një Natë

This song is by Hersi Matmuja and appears on the single One Night's Anger (2014).

I do, s'i do, fjalën e fundit mos e mendo
Dysho, beso, mikun e ngushtë ti mos e lendo
Se ja vjen një ditë, ditë e re që do ta kërkosh
Qetësohu një natë
Mendoje pak gjatë

Ti largo zemërimin nga mendja jote
Që çdo mëngjes është më i zgjuar se çdo mbrëmje
Mos lejo çmendurinë e një zemre
Mendohu dhe pak
Harroje kët natë

Kujto, harro, fjalën e fundit mos e lësho
Mos u nxitio miqësinë ti mos e lëndo
Se ja vjen një ditë që miqësinë ti do ta kërkosh
Mos mbaj kaq inat
Mos mbaj zemra plagë

Ti largo zemërimin nga mendja jote
Që cdo mëngjes është më i zgjuar se çdo mbrëmje
Mos lejo çmendurinë e një zemre
Mendohu dhe pak
Harroje kët natë

(Ti prit dhe pak, po nxitohesh) Më ler ta them një fjalë
(Ti prit dhe pak se ke frikë mos lëndohesh) Le të dal ku të dal
(Ti ke frikë që të rrish të takohesh)
Më mirë harroje, e di ku do dalë

Ti largo zemërimin nga mendja jote
Që çdo mëngjes është më i zgjuar se çdo mbrëmje
Mos lejo çmendurinë e një zemre

Mendohu dhe pak
Mendoje pak gjatë
Harroje kët natë
Mendoje pak gjatë

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.