FANDOM

2,054,160 Pages

StarIconGreen
Balada E Gurit

This song is by Frederik Ndoci.

Dikur për të mos ardhur kurrë
Ktheva shpinën dhe hodha një gur
Mu duk se jeta mori nur
Sa shumë eca e nuk ndala kurrë

Miliona gurë i preka
Dhe për andej nga erdha
Ktheva gjoksin, ah...

Kthema Zot
Kthema mallin që më more
Kur më nise larg, ah...

Kthema Zot
Vetëm loti thyen gurin
Që e hodha pas

Të lutem kthema Zot
Ti kthema lotin që më more
Kur më nise larg

Ah...

Kthema Zot
Kthema mallin që më more
Kur më nise larg

Kthema Zot
Vetëm loti thyen gurin
Që e hodha pas, ah...

Të lutem kthema Zot
Ti kthema lotin që ma more
Kur më nise larg

Të lutem kthemë Zot
Se vetëm malli thyen burrin
Për tu kthyer pas

Ah...

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.