FANDOM

2,054,077 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Një jetë

This song is by Elhaida Dani.

Ay yi yi yi yi yi...
Yeah yeah yeah...
Ay yi yi yi yi yi...
Yeah yeah yeah...
Hëna prapë rrëshqiti përmbi xham
Është natë e bardhë, por ty jo s'të kam
Buzët mbeten bosh e dot s'të than
Do kthehesh prapë, ta djeg këtë mall

Prapë të ndjej
Fryma po më mbahet fjalët nuk i gjej
Orët shkojnë, dita po agon

E di do të vish, si diell në mëngjes
Të kam motiv, ty të kam shpresë
Ëndrrat m'i fik, e dritat m'i ndez
Me ty jetoj, ty të kam jetë

Me ty jetoj, ty të kam shpresë
Ty të kam diell
Me ty jetoj, më bën në jetë

Ay yi yi yi yi yi...
Yeah yeah yeah...
Ay yi yi yi yi yi...
Yeah yeah yeah...

Avujt shkrijnë kristalet ngadalë
Dhe emrin tënd formojnë ato mbi xham

Prapë të ndjej
Fryma po më mbahet fjalët nuk i gjej
Orët shkojnë, dita po agon

E di do të vish, si diell në mëngjes
Të kam motiv, ty të kam shpresë
Ëndrrat m'i fik, e dritat m'i ndez
Me ty jetoj, ty të kam jetë

Me ty jetoj, ty të kam shpresë
Ty të kam diell
Me ty jetoj, me ty jetoj
Më bën në jetë

Yeah yeah yeah...
(Ay yi yi yi yi yi...)
(Yeah yeah...)

E di do të vish, si diell në mëngjes
Të kam motiv, ty të kam shpresë
Ëndrrat m'i fik, e dritat m'i ndez
Me ty jetoj, më bën në jetë

Ay yi yi yi yi yi...
Yeah yeah yeah...

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.