FANDOM

2,054,160 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Ти (Ti)

This song is by Калиопи and appears on the album Порака (2010).

Ти си мој свет цел во боја
Ми требаш ко воздух чист
Ти си ми се што јас долго го чекам
Да не овене мојва душа, ко жолт лист

Без тебе се сите денови долги
Кога те нема и сама сум
Со тебе и ноќите прекратко траат
Со немир во душа
Дали пак ќе си тука
Штом се раздени

Ти си мој свет цел во боја
Ми требаш ко воздух чист
Вистината некогаш знае да боли
Но никогаш, никогаш за нас

Без тебе се сите денови долги
Кога те нема и сама сум
Со тебе и ноќите прекратко траат
Со немир во душа
Дали пак ќе си тука
Штом се раздени

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.