FANDOM

2,054,160 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Твоја (Tvoja)

This song is by Калиопи and appears on the album Порака (2010).

Ти го должам јас својто име
Жиг мој си ти
Само тебе јас ти се враќам без задршки
Мојто минато пак те вика
И штом си далеку, ти си тука
Се во тебе сум јас, се што мое си ти
И времето штом не згази ќе сум

Твоја
Тебе јас ти должам се
Сите радости, бол и грев
Сета верба, мојот свет
Само твоја
Единствена што дава се
Сите радости, бол и грев
Мојта верба, цел мој свет

Јас ти оставам се што имам
Мојот дом и мир
Се дур живеам надеж имам се си ми ти
Знам и премалку јас ти давам
Но за ништо баш не се каам
Се во тебе сум јас, се што мое си ти
И времето штом ќе не згази ќе сум

Твоја
Тебе јас ти должам се
Сите радости, бол и грев
Мојта верба, цел мој свет
Само твоја единствена што дава се
Сите радости, бол и грев
Сета верба, цел мој свет

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.