FANDOM

2,054,160 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Пеј ми (Pej mi)

This song is by Калиопи and appears on the album Порака (2010).

Прати ме, јас знам
И чувствувам
Дека не е стално лесно, не

Прати ме и знај
Се убаво
И на бога му е помило

Овој ритам мој
Е оној што за надежта ти зборува
А песнава е сон
Дур ја пеам
Не чувствувам јас бол

Пеј ми, пеј со мене
Кога срцето е тажно
И во гради стега време темно, влажно
Пеј со мене кога тешко е
И лесно не ни е
Оваа песна може се

Прати ме, јас знам
И чувствувам
Не е стално лесно, не

Прати ме и знај
Што добро е
И на бога поблиско му е

Овој ритам мој
Е оној што за надежта ти зборува
А песнава е сон
Дур ја пеам
Не чувствувам ни бол

Пеј ми, пеј со мене
Кога срцето е тажно
И во гради стега време темно, влажно
Пеј со мене кога тешко е
И лесно не ни е
Оваа песна може се

Пеј ми, пеј ја песнава
Што топла надеж буди
Да ни пројдат сите деној тешки, луди
Пеј ја и верувај ми
Се што денес не си ти
Денот нов ќе изговори

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.