FANDOM

2,054,160 Pages

StarIconGreen
LangIcon
Дојди (Dojdi)

This song is by Калиопи, features Rambo Amadeus and appears on the album Порака (2010).

Секој ден поминуваш
Некаде во 5 до 5
Покрај мојта куќа проаѓаш

И со чекор сигурен
Никако да застанеш
Ни во прозор мој да погледнеш

Дал слушаш како ти зборам
А ни глас јас не сум пуштила
Дал слушаш како те молам
Без ни еден збор да изустам

Дојди само на еден ден
Да бидам бар еднаш со тебе
Врати ми само еден ден
Со неа ќе бидеш живот цел

External links

Community content is available under Copyright unless otherwise noted.